Lansare Ana Mănescu - alter. ego.

Lansarea cărții "Alter. Ego." de Ana Mănescu

Pe 18 martie 2014 am avut onoarea să fiu prezent la lansarea cărții "Alter. Ego.", carte scrisă de tânăra autoare Ana Mănescu (țineți minte numele acesta deoarece cu siguranță veți mai auzi de el - din ce în ce mai des chiar ).

Cineva foarte drag mie (îi mulțumesc domnișoarei Laura Iancu) mi-a recomandat să dau și eu o fugă la această lansare de carte și... am facut-o. Deși nu cunoșteam pe nimeni, i-am dat un mesaj Anei pe Facebook, m-am prezentat și i-am spus ca aș dori să fac și eu niște fotografii. Mi-a spus că nu este nicio problemă și așa am ajuns să port un papion. În timpul lansării nu am prea putut face fotografii deoarece erau destul de multe persoane desemnate cu această sarcină așa că am stat cuminte și am ascultat.

Ei bine, aici vine partea frumoasă. Dupa lansarea propriu zisă au plecat cam toți fotografii și am rămas doar eu. Și nu singur ci cu toate momentele de după lansare, cele în care emoțiile s-au transformat ușor în râsete, suspansul în glume și nebunia organizării în liniște și afecțiune din partea celor dragi.

Așa am cunoscut-o și pe Ana, un om foarte frumos cu o familie frumoasă și cu niște prieteni minunați care au susținut-o cum rar mai vedem. Am stat de vorbă, m-am împrietenit cu aproape toți și ce credeam eu ca va fi o seară timidă încheiată devreme s-a transformat într-o experiență pe care aș cam vrea să o repet. Poate tot cu Ana.

Pagina de Facebook a cărții "alter. ego": https://www.facebook.com/anamanescu.alterego

În continuare vă las cu câteva fotografii de la lansare.